2014 - Wat een jaar....

Daar zijn we weer! Weer een jaar verder en op het punt om 2014 af te sluiten en achter ons te laten. En wat is er wel veel gebeurd….. In deze blog loods ik jullie door mijn “portie” 2014 heen!

*Familieweekend
*
2014 - Familieweekend (44)Familieweekendjes…. in onze familie is het altijd al een traditie geweest. Vrijwel elk jaar kozen we een gaaf, luxe, mooi huis uit en ging we een (lang) weekend leuke dingen doen met z’n allen. Ook dit jaar weer. Dit jaar gingen we naar Bruinisse, waar 2 prachtige huisjes op ons stonden te wachten. Het weer zat mee, het was gezellig en we hadden het reuze naar ons zin. Helaas had het gehele weekend wel een droevige sfeer om zich heen. Mijn lieve opa was ongeneselijk ziek en we wisten dat dit wel eens de laatste keer kon worden… dit bleek achteraf helaas ook zo te zijn. Blij ben ik dat we dit weekend alsnog door hebben laten gaan en we nog met de hele familie een fantastisch weekend hebben gehad

*Hét aanzoek
DSC_2834
*

Het eerste kwartaal van 2014 was voor iedereen in de familie een emotionele rollercoaster, opa ziek, veel te regelen, maar gelukkig waren er ook tranen van blijdschap. Ik weet nog goed dat m’n vader op een dag een appje stuurde met “Zal ik zo even een bakkie komen doen?”. Dat is gek dacht ik nog, want als ie dat doet spreken we dat altijd van te voren af. Maar prima, ik had toch niets te doen. Toen de bel ging en ik de deur open deed stond ook mijn zusje nog eens naast m’n pa… toen wist ik zeker dat er iets was. Had ie de loterij gewonnen? Nog meer slecht nieuws na opa? Maar nee… gelukkig was het een super positief bericht! Hij wilde zijn lieve vriendin en zo ongeveer mijn 2e moeder ten huwelijk gaan vragen, met enige haast zodat Opa er nog bij kon zijn. Natuurlijk waren we super blij en zo kwam het plan tot stand. Ze gingen met vrienden zogenaamd gezellig uit eten bij een restaurant, waar wij om 21:30 allemaal verzameld hadden in een aparte zaal. M’n pa ging tijdens het diner van tafel om naar het toilet te gaan en bleef wel erg lang weg volgens Anita…. toen er op een gegeven moment een serveerster kwam vragen “Mevrouw, komt u even mee?” schrok ze zich natuurlijk dood… maar toen ze door de serveerster naar boven werd gedirigeerd stond daar mijn vader, met kaarsjes, een romantisch liedje en een roos… klaar om zijn super lieve vriendin ten huwelijk te vragen. Wat een prachtig moment was het toen ze naar beneden kwamen en Anita schrok toen we er allemaal stonden!! Wat een top moment was dat :)

DSC_3967En daar was hij dan…. de dag waar we allemaal zo vreselijk naar uitkeken! Dé bruiloft van het jaar. De bruiloft van mijn lieve vader en zijn super lieve vriendin. Het was een prachtige dag, met schitterend weer, een werkelijk waar prachtige trouw locatie, vreselijk lekker eten, een geweldig feest (waar ik de DJ was ;)), heel veel lieve en gezellige mensen en het aller belangrijkste, onze lieve Opa & Oma waren gelukkig alle 2 aanwezig, de gehele dag.

Liefde… tja, wat moet ik er nog over zeggen

Turkije 2014
Turkije 2014
Ook op gebied van liefde was het bij mij een turbulent jaar (dat was het eigenlijk al jaren, maar goed). Eindelijk gaat het goed… denk je dan. Maar helaas, na een prachtig 2014 samen, de bruiloft, vakantie enz enz kwam er toch een einde aan 3,5 jaar relatie. Het heeft me flink wat energie, moeite en kracht gekost om door te gaan. But i’m back!!! Hopen dat ik in 2015 wat meer geluk tref op dit vlak! :) Iedereen die mij heeft geholpen of uren lang naar mijn gejank en gezeik heeft zitten luisteren over dit verhaal, heel erg bedankt. Zonder jullie ging het nu niet zo goed met me <3

*BAM!
*
20141108_151221Juist, nog zoiets VETS. Ik wilde altijd al een keer schieten, gewoon met echte geweren, net als in de film weet je wel. Rollend door gangen en achter bankjes vandaan komen als een soort Liam Neeson terwijl je met je linker arm iemand z’n neus breekt en met je rechter arm met een Uzi je achtervolgers neermaait. O ja… shit, ik leef in de echte wereld en niet in een film! Maar desondanks heb ik in 2014 toch eindelijk geschoten 😀 Dankzij een nieuwe collega (Jeff, thanks!!) konden we toch gaan schieten. Hij is instructeur en gaf ons collega’s de mogelijkheid om eens even wat te proberen op de schietbaan. En ik kan er maar 2 dingen over zeggen :
1 : Wat is schieten MOKER vet zeg!!!
2 : Kolere, wat valt dat tegen na al die dikke actie films!
Samen met alle collega’s een top dag gehad op de schietbaan en een hele gave ervaring rijker!!

*Weer een nieuwe baan? Ja, echt…
*
logoNa al weer anderhalf jaar bij E.Novation werd het toch tijd voor een volgende stap in mijn carrière!
Vanaf 2 Januari mag ik met trots zeggen dat ik werk bij TamTam in Delft/Rijswijk en vanaf die dag ben ik dus een echte Tammo! Ik heb een erg leuke tijd gehad bij E.Novation maar ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de nieuwe uitdaging.

*Huis gekocht!!!
*
10747814<em>292618000948763</em>2118016423_n2014 toch nog even lekker afsluiten, dat was mijn doel. En dat is gelukt hoor. Na heel wat bloed, zweet en tranen heb ik eindelijk mijn huisje kunnen kopen. En na super veel inspanning en commitment van mijn lieve vader voel ik me er nu helemaal thuis en ben ik super blij met mijn eerst echte eigen koop huis!


Zo, tot zover even mijn verhaal over 2014, ik heb zeker niet alles besproken en hier neer gekladderd maar dit was voor mij in grote lijnen 2014.
Rest mij niets anders dan iedereen die ik heb gesproken in 2014, waar ik plezier mee heb gehad, waar ik lief en leed mee heb kunnen delen, waar ik bij heb mogen huilen, waar ik mee heb kunnen lachen en al het andere ENORM te bedanken. Jullie zijn heel erg belangrijk voor me.

Opa, ik (en ik mag hier wel voor alle kleinkinderen op deze foto spreken), we missen je! :(
10449464<em>806175266074052</em>8582723897256722801_n

Om deze blog toch positief af te sluiten nog een serie foto’s van momenten in 2014 die voor mij erg leuk of indrukwekkend waren. Allemaal fijne kerstdagen, de beste wensen, een spetterend uiteinde van 2014 en ik zie jullie hopelijk allemaal weer in 2015!
Liefs, Dennis


Foto’s :-)

10747814<em>292618000948763</em>2118016423_n Een verassing bij de Hofnar! Uit eten met Opa & Oma 3 Met de Dreamliner naar Turkije Met het liefste zusje De bruiloft DJ op de bruiloft Heerlijk uit eten in Amsterdam Met zusje :) Op Kingsland

admin

0

Subscribe to Dennis Brouwer

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!